Primul duel sălăjean din acest sezon se joacă sub Măgura

Sâmbătă, ora 18, Sala „Măgura” din Şimleu Silvaniei
Phoenix Şimleu Silvaniei – Volei Municipal Zalău

Aflate la poluri opuse în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, Phoenix Şimleu Silvaniei şi Volei Municipal Zalău se vor duela pentru prima dată în acest sezon sâmbătă seara, în Sala „Silvania” din Şimleu Silvaniei. Vicecampioana porneşte cu prima şansă având în vedere parcursul pe care l-a avut până în acest moment, dar şi poziţia pe care o ocupă după opt etape. „Chiar dacă întâlnim o altă echipă din sălaj, nu cred că putem vorbi de un derby sau de un meci special, atâta timp cât noi suntem pe locul doi, iar Şimleul pe penultima poziţie. Într-adevăr, suntem două echipe din acelaşi judeţ, dar care vor face tot posibilul pentru a obţine victoria. Sper ca băieţii noştri să arate un volei de calitate şi să obţinem toate punctele puse în joc”, a afirmat antrenorul secund al vicecampioanei, Bogdan Nicolae.
„Va fi un meci ca oricare altul. Sper să mergem acolo să luăm cele trei puncte. Avem ca obiectiv până la finalul turului să câştigăm toate meciurile şi sper să obţinem acest lucru. Poate fi un avantaj pentru Şimleu faptul că joacă într-o sală mai mică decât Sala Sporturilor din Zalău sau altele în care se joacă meciurile din campionat, dar noi trebuie să ne facem treaba indiferent de situaţie şi să obţinem victoria”, a precizat şi coordonatorul Zalăului, Marin Lescov.
Cu moralul ridicat după victoria de trei puncte în faţa celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, şimleuanii speră să poată încurca şi vicecampioana. „Ne dorim să adunăm cât mai multe puncte de la fiecare meci. Tot timpul ne gândim la victorie, indiferent de adversar. Ştim că este vicecampioana României, o respectăm, dar după prestaţia noastră din ultimul meci, cred că avem şanse la câştigarea cel puţin a unui punct”, este de părere antrenorul principal al Şimleului, Ovidiu Teuşan.
Dacă Volei Municipal Zalău a pierdut un singur meci în acest sezon, în faţa campioanei Tomis Constanţa, Phoenix Şimleu are şapte puncte acumulate, obţinând la finalul săptămânii trecute prima victorie de trei puncte, după ce a dispus cu 3 – 0, în deplasare, de Ştiinţa Explorări Baia Mare.
Partida dintre Phoenix Şimleu Silvaniei şi Volei Municipal Zalău este programată sâmbătă, de la ora 18, în Sala „Măgura” din Şimleu Silvaniei.
Programul complet al etapei a IX-a: CS Phoenix Şimleu Silvaniei – ACS Volei Municipal Zalău, CSM Bucureşti – Ştiinţa Explorări Baia Mare, Arcada Galaţi – Dinamo Bucureşti, CS Banatul Caransebeş – SCMU Craiova, Tomis Constanţa – Steaua Bucureşti, VCM LPS Piatra Neamţ – Unirea Dej.

2 Thoughts to “Primul duel sălăjean din acest sezon se joacă sub Măgura”

  1. Daniela

    / operatori pc

  2. Daniela

    Cautam colaboratori / operatori pc

    Doresc colaborare cu persoane interesate in dezvoltarea unui proiect de
    educatie financiara si venit suplimentar.
    Esti persevernt, rabdator si motivat sa lucrezi pe termen lung in
    atingerea unui obiectiv? Te astept sa ne cunoastem.
    Ofer training si coaching gratuit prin email.
    Promovare de brand cu perspective de evolutie finaciara nelimitata
    Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!
    Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare.
    Cerinte:
    – cunostinte minime PC
    – necesar calculator
    – conexiune internet
    – rabdare
    – seriozitate
    Program part-time.
    Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul „info” la adresa de mail
    dum.dan00@gmail.com

Leave a Comment